Oppenheimer in Filmhuis Mill

vrijdag 03 mei 2024 Hans Graat

De Oscar winnende film "Oppenheimer" is op woensdag 15 mei te zien in Filmhuis Mill, onderdeel van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3. Deze film start om 20.00 uur en een ticket kost 9,- euro. Dit is inclusief een Consumptie. Maar deze film is ook te boeken met een Combi Deal voor 27,50 euro. Ga voorafgaand aan de film een lekker hapje eten bij "Brasserie D'n Buurman". Betreft een voor- en hoofdgerecht (keuze uit Vis, Vlees, Vega). Zij verwachten u dan om 17.30 uur bij D'n Buurman. De gratis consumptie krijgt u bij Myllesweerd en kunt u alleen inleveren bij Myllesweerd.

 

Oppenheimer

De wetenschapper J. Robert Oppenheimer leidt het zeer geheime Manhattanproject. Onder meer de Hongaarse wetenschapper Edward Teller, die de waterstofbom uitvindt, werkt eraan mee. Oppenheimer is getrouwd met Katherine, maar heeft een affaire met Jean Tatlock, een lid van de Communistische Partij. De overheid acht haar gevaarlijk voor de belangen van de Amerikaanse veiligheid. Oppenheimer is uiteindelijk verantwoordelijk voor de uitvinding van de atoombom.

 

Meer weten over de theatershows en films in het restant van dit seizoen van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill? Surf dan naar de agenda op www.myllesweerd.nl

 

Terug naar nieuwsoverzicht