Gastoptreden op 7 mei in Catherinahof in Grave met Millenaren.

donderdag 09 mei 2024 Hans Graat

Op dinsdag, 7 mei hebben de bewoners van Catherinahof in Grave kunnen genieten van een gastoptreden tijdens de Mis. Dit was georganiseerd door Ineke Rolff, die kind aan huis is in Catherinehof. Arlette van Hout speelde klarinet en Ineke Rolf dwarsfluit. Ze speelden verdienstelijk stukken van Wanhall, Mozart en Bach.

Mariamaand

In het kader van de Mariamaand zongen Arlette en Elly Meijnders enkele Marialiedjes die de gasten graag meezongen. Ze werden door Ineke muzikaal begeleid. Naderhand werden zij bedankt en gecomplimenteerd door de organisatie van Catherinahof.

Een heerlijke plek in Grave

Zo noemt de organisatie het zorgcentrum Catherinahof op de website. Wonen, zorg, ontspanning en plezier in één gebouw verenigd. Een geweldige visie over een samenleving waarin mensen werkelijk met elkaar in contact komen en er voor elkaar zijn. Gemeente Grave, woningcorporatie BrabantWonen en BrabantZorg delen deze visie en brengen haar in de praktijk in een gebouw waar letterlijk alles onder één dak komt.

Zó belangrijk is de rol van Catharinahof: een ongekend levendige plek waar mensen elkaar ontmoeten, iets voor elkaar over hebben en elkaar inspireren. Dit gebouw vergroot en versterkt de wil die er al in Grave is om dingen samen te doen.

En zo voelde het ook tijdens en na het gastoptreden. Een plek om terug te komen, vonden Arlette, Elly en Ineke.

Terug naar nieuwsoverzicht