Bereik je doelgroep via Omroep Land van Cuijk

Wil jij zoveel mogelijk inwoners in het Land van Cuijk bereiken, dan is adverteren op Omroep Land van Cuijk iets voor jou. Of het nu gaat om een advertentie voor tv, radio of online – bij ons ben je aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw product of dienst alle aandacht krijgt en perfect in beeld of geluid wordt vastgelegd.

Waar kies jij voor? De mogelijkheden om te adverteren zijn bij Omroep Land van Cuijk eindeloos. Van een grafische advertentie of commercial op tv tot een wervende spot op de radio.

Televisie

Wil jij laten zien wat jouw bedrijf in huis heeft, kies dan voor een commercial. Ons professionele team kan de perfecte tv-reclame voor jouw bedrijf maken. Heb je al een commercial dan kunnen we die natuurlijk uitzenden op Omroep Land van Cuijk. De commercials worden in onze reclameblokken of voorafgaand aan één van onze tv-programma’s vertoond. Het aantal plaatsen is beperkt, waardoor je verzekerd bent van alle interesse van de kijker.

Voorafgaand aan de uitzending is het ook mogelijk om een product of dienst middels een grafische advertentie onder de aandacht te brengen. We nemen hiervoor echt de tijd, zodat de kijkers de advertentie goed kunnen bekijken. Zo heeft jouw product of dienst de volledige aandacht van jouw doelgroep. Voor welk programma je het beste kunt adverteren? Natuurlijk denken we hierin met je mee; wij willen tenslotte ook dat de advertenties goed bij onze programma’s aansluiten.


Radio

Wist je dat je met een radiocommercial meer dan 15.000 luisteraars uit het Land van Cuijk bereikt. Als dat geen goede reden is om te kiezen voor een radiocommercial bij Omroep Land van Cuijk dan weten wij het ook niet. De tarieven zijn gebaseerd op het aantal keer per dag én de duur van de spot. We kunnen ‘m zo vaak terug laten komen als je zelf wilt; meerdere malen per dag, iedere week of maandelijks. Heb je nog geen radiocommercial? Laat ons ervaren team dan het spotje maken; in een mum van tijdwordt jouw boodschap omgetoverd tot een echte radiojingle.

Meer weten of benieuwd naar de tarieven?
Neem dan contact op met
reclame@omroeplvc.nl.