Dinsdag bij Goedemorgen Land van Cuijk & Regelkevers

zondag 19 november 2023 Roger van Bracht

Goedemorgen Land van Cuijk

Tot en met 20 november kon er gestemd worden op de Top100 bij Omroep Land van Cuijk. Herman van Gaal, een van de organisatoren van dit speciale radioprogramma, is ook actief bij Goedemorgen Land van Cuijk (dinsdageditie). Collega Frank Peters gaat dinsdag 21 november van 9.00 tot 10.00 uur in gesprek met Herman over de Top 100. Deze wordt zaterdag 25 november van 9.00 tot 17.00 uur uitgezonden.

Om 10.00 uur zijn Anita en Fleur van Kempen te gast van Stal van de Sprong. Deze stal staat internationaal hoog aangeschreven. Inmiddels hebben diverse paarden hun weg gevonden naar ondermeer USA, Mexico, China en diverse Euriopese landen.

Even na elf uur is Toon Willems onze gast. Met hem praten we over "Mill van Toen". Toon levert regelmatig materiaal aan voor De Neije Krant, is te vinden op Facebook en hefft inmiddels een aantal succesvolle avonden verzorgd in De Wester in Mill. Komende dinsdag strooit hij zijn anekdotes bij ons uit.

Goedemorgen Land van Cuijk is ook te beluisteren als podcast. Ondermeer te vinden via https://www.omroeplvc.nl/podcast/goedemorgen-lvc-dinsdag-editie/

Regelkevers

Dinsdag 21 november a.s. is Willem van Haren van Team Lokaal te gast.  Willem is woonachtig in Oeffelt, eem echte Bourgondier (naar eigen zeggen) en voetbalt voor de lokale trots. Hij is wars van het Haagse gekonkel en lokale problemen moeten lokaal opgelost worden. Ook benieuwd? Stem dinsdag af op Regelkevers bij Omroep Land van Cuijk. Regelkevers is te beluisteren van 18.00 tot 19.00 uur en daarna als podcast o.a. via https://podcasters.spotify.com/pod/show/omroeplvc

Terug naar nieuwsoverzicht