Scouting Cuijk verkoopt Kerststollen en worstenbrood

maandag 20 november 2023 Roger van Bracht

Zoals elk jaar doen de leden van Scouting weer hun best om voor de feestdagen zo veel mogelijk Kerststollen en worstenbroodjes te verkopen. Al dit lekkers wordt gebakken door bakkerij de Haas uit Haps.

Ook dit jaar kosten de stollen weer € 8,50 per stuk. Ze worden geleverd in een doos, wegen meer dan 800 gram en zijn bereid met echte roomboter en amandelspijs: Niet zomaar een stol dus en ook leuk om weg te geven! De worstenbroodjes worden verkocht per zak van 4 stuks voor € 6,00.

Bestellen kan tot 10 december bij de leden van Scouting Cuijk of via het mailadres info@scoutingcuijk.nl onder vermelding ‘bestelling kerstactie’ in het onderwerp. Bij bestelling per email loopt de betaling via een digitaal betaalverzoek. Vergeet dus niet om naast uw naam en adres ook uw telefoonnummer te vermelden. In de week voor kerst wordt de bestelling bij u thuis afgeleverd.

De kerststollenactie is één van de meest succesvolle acties van Scouting Cuijk. Doordat de opbrengst

ten goede komt aan de groepskas van de verkopende scouts, dragen zij hier zelf een steentje aan bij! Mede hierdoor kan Scouting Cuijk ook in het nieuwe jaar haar leden (extra) leuke en uitdagende activiteiten bieden.

Terug naar nieuwsoverzicht