Kom kijken of doe mee aan de Unox Nieuwjaarsduik 2024 in de Kuilen in Langenboom

vrijdag 24 november 2023 Hans Graat

Maandag 1 januari 2024 kan iedereen het nieuwe jaar weer fris beginnen door deel te nemen aan de Unox Nieuwjaarsduik in Natuurgebied de Kuilen in Langenboom. Deelnemen is helemaal gratis, de duik zal om klokslag 14.00 uur plaats gaan vinden en voor alle duikhelden is er een gratis kop Unox erwtensoep, een certificaat van deelname en natuurlijk de welbekende Unox muts. Uiteraard is Strandbar Goeiedag ook open en kunnen toeschouwers hier terecht voor diverse versnaperingen.

 

De organisatie van deze Unox Nieuwjaarsduik is in handen van Stichting Activiteiten Mill in samenwerking met Stichting Natuurgebied de Kuilen en Strandbar Goeiedag. Voor veiligheid in en rond het water zal Reddingsbrigade Erica zorgen en HaBe Opleidingen uit Wilbertoord is ook van de partij voor EHBO-ondersteuning.

 

Kom 1 januari kijken of beter nog, doe ook mee aan deze Unox Nieuwjaarsduik in de Kuilen. Daag je vrienden, familie, clubgenoten of wie dan ook uit om samen met jou deze duik te doen. We zien je op nieuwjaarsdag tegen 14.00 uur op de Kuilen!

 

Foto Cockie Kremers

Terug naar nieuwsoverzicht