Stem op de Nederlandstalige Top 100 Allertijden t/m 16 juli

maandag 15 juli 2024 Roger van Bracht

Tijdens de jaarmarkt in Mill op 24 juli aanstaande presenteert Omroep Land van Cuijk een bijzondere muzikale gebeurtenis: de Nederlandstalige Top 100 aller tijden.

Vanaf 09.00 uur tot 18.00 uur zullen medewerkers van de omroep tegenover Myllesweerd de meest geliefde Nederlandstalige liedjes afspelen.

Alle inwoners van het Land van Cuijk worden van harte uitgenodigd om hun persoonlijke Top 5 van Nederlandstalige liedjes in te sturen. Deze unieke kans om je favoriete nummers een plek te geven in de Top 100 kan door het invullen van het formulier dat te vinden is op de website en in de app van Omroep Land van Cuijk, of scan de QR code met je telefoon.

Stemmen kan nog t/m 16 juli a.s.

Kom langs, geniet van de muziek, en vier samen met ons de rijke muzikale traditie van Nederlandstalige muziek tijdens de gezellige jaarmarkt in Mill. We hopen op een grote opkomst en kijken ernaar uit om samen met jullie deze bijzondere dag te beleven.

Voor meer informatie en het invullen van het stemformulier, bezoek onze website of download de app van Omroep Land van Cuijk.

Terug naar nieuwsoverzicht