Samenwerkingen met producenten

Omroep Land van Cuijk geeft diverse content-makers. Producenten van video reportages, documentaires en talkshows in de regio. Omroep Land van Cuijk geeft deze programmamakers een podium en de kans om in het hele Land van Cuijk een publiek te vinden. Deze samenwerkingen zijn van ongekende waarde voor de programmamakers maar ook voor de Omroep, want zo worden alle dorpskernen vertegenwoordigt en brengen we de kijker leuk, informatief en actueel nieuws.

Omroep Land van Cuijk zendt onder andere programma’s uit met de volgende onderwerpen: Sport, politiek, cultuur, entertainment, nieuws en achtergronden.

WijkTV de Valuwe uit Cuijk

We zijn trots op een fantastische samenwerking met WijkTV de Valuwe uit Cuijk. Piet Vermeulen, Harry Strik en Ellie Strik zijn bevlogen in het maken van reportages.  Ondanks het lokale karakter van WijkTV de Valuwe, brengt dit drietal waardevolle programma’s over de actuele stand van zaken in en om Cuijk. De programma’s die ze maken zenden we uit bij de omroep, vrijwel op wekelijkse basis, waardoor de Valuwe een kijkersbereik heeft van bijna 100.000 inwoners in het Land van Cuijk en een grote schare vaste kijkers heeft opgebouwd die het persoonlijke Brabantse karakter van de Valuwe WijkTV enorm weten te waarderen.

image
0486tv uit Grave

Wat ooit begon als een Youtubekanaal, louter voor Gravenaren, groeide in samenwerking met Omroep Land van Cuijk uit, tot een begrip in de regio. De samenwerking met onder andere Peter en Jolanda Linders levert bijvoorbeeld de geweldige maandelijkse talkshow Linders&Linders op en regelmatig zien we deze beroemde Gravenaren terug op televisie bij het programma ‘Praten aan de Maas’. Een grote aanvulling op de televisieprogrammering van de omroep, met nieuws en actualiteit uit het hart van Grave.

image

Ben je ook programmamaker?
Ben je ook een programmamaker en wil je een bijdrage leveren aan het regionale nieuws? Of heb je de ambitie om iets op televisie te doen? We hebben een waanzinnig publiek voor je! Laat ons weten wat je kunt en wat je wilt. Stuur de redactie een promotievideo of materiaal uit jouw portfolio dat je hebt geproduceerd, misschien kunnen we je ook een podium bieden! We zijn altijd op zoek naar waardevolle content uit de regio. Neem contact op met de Omroep voor alle informatie!