Over ons

Passie & Purpose; Iets doen wat leuk is en dat bijdraagt

Het Land van Cuijk wordt begrensd door de Maas en de Peel. De streek kenmerkt zich qua natuur met haar vele heide, waterplassen en bossen. Langs de Maas liggen uitgestrekte weilanden die al sinds eeuwen omgeven worden door Maasheggen. In mei staan deze in bloei en zijn door hun unieke karakter een fascinerend cultureel erfgoed.

De gemeente Land van Cuijk telt ruim 90 duizend inwoners en is met 350 km² de grootste gemeente van Noord-Brabant. De Brabantse identiteit is alom aanwezig. Het Land van Cuijk is van oudsher een ‘Heerlijkheid’, nu is het er heerlijk om te wonen, te werken en recreëren. Onze lokale omroep heeft als missie met kwalitatief hoogwaardige en eerlijke journalistiek deze ‘Heerlijkheid’ te versterken.  

In lijn met de opschaling van de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Sint Anthonis, Mill, Sint Hubert en Grave op 1 januari 2022, zijn ook de van oudsher in alle kernen diep gewortelde lokale omroepen samen gegaan tot één ‘Omroep Land van Cuijk’. Een omroep die vanuit haar onafhankelijke rol de toon zet, zowel in woord als in beeld. Dit doen we eerlijk en objectief.

Vanuit onze passie is de omroep altijd dichtbij, zowel fysiek als via de ether. We zijn maatschappelijk betrokken en verbinden de mensen in onze mooie Brabantse streek. Vanuit onze purpose wil ‘Omroep Land van Cuijk’ haar publiek bereiken, boeien en aan zich binden. Trots zijn we op onze omroep, het voelt als een hedendaagse ‘Heerlijkheid’.

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons