HUI-BUUTE Vör de pit ien Loën

zondag 11 februari 2024 Roger van Bracht

Overloon Op zaterdag 10 februari 2024 vond HUI-BUTE eindelijk zijn primeur in Loën! Gelegen in de charmante omgeving van het 14 Oktoberplein, tussen de Pit en bakker Degen, bood deze locatie het perfecte decor voor een fantastische middag vol plezier en Gezelligheid.
 
Het HUI-BUUTE in Loën! begon om 13.30 uur en was een uitgelezen kans voor de inwoners van Loën en bezoekers om te genieten van carnaval op zijn best. En alsof dat nog niet genoeg was, was de toegang helemaal GRATIS! Bezoekers konden genieten van heerlijke hapjes, verfrissende drankjes en natuurlijk bruisende muziek en opwindende optredens van pimenpeet, afslag7 en loss!en DJ Lars
 
Het doel van het feest was om te laten zien dat Loën dé bestemming was tijdens carnaval en om iedereen een onvergetelijke tijd te bezorgen. Alle feestgangers waren uitgenodigd om zich te laten meeslepen door de opzwepende ritmes en de opwindende sfeer van HUI-BUUTE op die zaterdagmiddag.
 
Kortom, HUI-BUUTE was een bruisende en onvergetelijke middag. De Carnavalsvereniging Huibuuke want zoals ze zeggen:'Carneval vierde same ien Loën, want wá motte thuus doên’!
 
 
Foto's: Albert Hendriks

Terug naar nieuwsoverzicht