De zomervakantie begint met de Beugense kermis!

donderdag 13 juni 2024 Roger van Bracht

Waar ga je heen als je een ouderwets gezellig feestje wilt vieren met goede muziek, leuke mensen, sfeer en activiteiten van nu?

Kom naar de Beugense kermis!

Zo’n kermis waar je altijd iemand kent, waar je altijd een praatje kunt maken en waar je altijd gelijkgestemden vindt. Gezellig een drankje of een dansje samen, of misschien wel allebei.

Zet de data in je agenda:  5 t/m 8 juli Beugense Kermis.

Natuurlijk zijn er weer de bekende Beugense attracties: Lekker een rondje draaien in de rups of in de draaimolen, een suikerspin eten, gokken in de goktent of schieten in de schiettent.

De attracties gaan vrijdag 5 juli in de middag open. In de avond is het Cantus waar iedereen gezellig met vrienden, familie en vage kennissen kan meelallen op de bekende nummers die de liveband speelt. Voor je het weet sta je te swingen en zingen op de banken met z’n allen!

In het weekend is er veel vermaak voor jong en oud. Er zijn speciale kinderactiviteiten op zaterdagmiddag en in de avond live muziek in de feesttent. Zondag is de beroemde, gezellige familiedag onder de noemer “Beugen Buiten”.

Of wil je juist weer eens heerlijk een middag over de dansvloer zweven met een danspartner, een quick stepje of foxtrotje ertegenaan gooien? Misschien zelfs wel een ouderwetse veleta voor de echte liefhebber. Dat kan! Maandagmiddag is het dansmatinee!
Eerst om 12.00 gezellig aanschuiven voor een kop koffie en een gebakken eitje, aangeboden door “de Vrienden van”, en dan vanaf 13.30 uur de beentjes van de vloer, onder begeleiding van live muziek. In de avond zijn onze lokale helden aan de beurt om ons mee te nemen in hun DJ kunsten. Talent van eigen bodem!

Van 5 t/m 8 juli staat de grote feesttent weer als vanouds op het gras voor de Kuul. Elke dag is er van alles te doen voor jong en oud. We gaan vooral voor leuke, gezellige kermisdagen in een ontspannen en gemoedelijke sfeer.

Noteer de data in je agenda, start je zomervakantie met een feestje, zorg dat je erbij bent! . Wij hebben er al zin in.

Kijk voor het hele programma ook op onze Facebookpagina, Instagram en website www.kermisbeugen.nl

Terug naar nieuwsoverzicht