Win een kans op veel geld met de Vakantiejaarmarkt in Mill

donderdag 13 juni 2024 Roger van Bracht

Woensdag 24 juli 2024 zal van 10.00 uur tot 18.00 uur de Vakantiejaarmarkt in het centrum van Mill weer worden gehouden. Een Vakantiejaarmarkt met veel kramen, kooplieden, verkoopwagens, terrasjes, muziek en entertainment. Dit alles is uiteraard helemaal gratis toegankelijk en ook parkeren is helemaal gratis. Nog een kraam of standruimte reserveren? www.vakantiejaarmarkt.nl

Zoals gebruikelijk is er in de aanloop naar de Vakantiejaarmarkt in Mill een prijsvraag. Hiermee kunt u een kans winnen op veel geld. Want onder alle juiste inzendingen verloot Stichting Activiteiten Mill 3 staatsloten. Ook voor de Vakantiejaarmarkt van woensdag 24 juli 2024 is er weer een prijsvraag.

Prijsvraag

In het centrum van Mill wordt op dit moment een nieuw appartementenblok gerealiseerd. Dit aan de hoek Oranjeboomstraat, Kerkstraat en Stationsstraat. Medio 2025 is de oplevering van deze appartementen. Maar hoe heet dit appartementenblok?

  1. Villa Domus;
  2. Villa Myllesweerd;
  3. Villa Oranje;
  4. Villa Station Mill;
  5. Villa Kerkzicht;

Onder alle juiste inzendingen verloten we 3 staatsloten voor de trekking van augustus 2024. Mail uw antwoord uiterlijk woensdag 24 juli inclusief uw adresgegevens naar info@beleefhetinmill.nl

Hulp

Stichting Activiteiten Mill kan voor de Vakantiejaarmarkt nog hulp gebruiken. Men is nog op zoek naar personen die als duo bij een van de ingangen in het centrum van Mill willen staan om bezoekers te informeren en naar parkeerruimtes te verwijzen. Dit van 11.00 uur tot 15.00 uur of van 15.00 uur tot 19.00 uur. Per persoon ontvangt men hiervoor een vergoeding van 30,- euro. Dit bedrag kan men doneren aan de eigen favoriete sport, hobby of buurt vereniging, club of een door hen zelf gekozen goede doel. Tevens is er voor elke medewerker een lunchpakketje.

Tijd en zin? Bel/app met Corné Kremers op 06 10 838 612 of mail naar info@beleefhetinmill.nl

 

Meer weten over de Vakantiejaarmarkt in Mill? Zie www.vakantiejaarmarkt.nl

 

Terug naar nieuwsoverzicht