Atelier Autoluw Grave: Bewoners en Ondernemers Welkom voor Input

dinsdag 21 mei 2024 Peter Linders

Volgende week staat er een belangrijk evenement op de agenda in Grave: het Atelier Autoluw Grave gaat plaatsvinden! Dit initiatief, geleid door een team van vier studenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) in opdracht van de gemeente Land van Cuijk, heeft als doel om de impact van autoluwe oplossingen in de binnenstad van Grave te onderzoeken en te bespreken.

De studenten hebben de afgelopen maanden intensief gewerkt aan het bestuderen van dit vraagstuk en zijn nu klaar om hun bevindingen te delen en te toetsen aan de meningen en inzichten van de belanghebbenden in de binnenstad van Grave. Om ervoor te zorgen dat een breed scala aan perspectieven wordt meegenomen in hun uiteindelijke product voor de gemeente, nodigen ze bewoners en ondernemers uit om deel te nemen aan deze belangrijke discussie.

"Vindt u het leuk om mee te denken over de toekomst van de binnenstad van Grave? Loop dan vrijdag 31 mei of zaterdag 1 juni even langs!" zegt Gerjan van Donselaar van het studententeam project Grave. De bijeenkomst zal plaatsvinden in de Hoofschestraat 15z, in het hoekpand van voorheen Klik Living. Er is vrije in- en uitloop gedurende de genoemde data, zodat iedereen op zijn of haar gemak kan deelnemen en zijn of haar stem kan laten horen.

Het Atelier Autoluw Grave is een unieke kans voor de inwoners en ondernemers van Grave om direct betrokken te zijn bij de toekomstige ontwikkelingen van hun stad. Door samen te werken en ideeën uit te wisselen, kunnen we streven naar een levendige, leefbare en duurzame binnenstad waar iedereen van kan genieten. Kom langs en laat uw stem horen - uw input is waardevol en zal helpen vorm te geven aan de toekomst van Grave.

Terug naar nieuwsoverzicht