Zondag 5 mei officiële opening Kunstroute Ontdek Mill 2024

woensdag 01 mei 2024 Roger van Bracht

Aanstaande zondag 5 mei zal de Kunstroute 2024 officieel worden geopend. Dit zal om 11.00 uur gebeuren bij Stichting de Ladder aan de Stationsstraat 23 in Mill. Iedereen is daarbij van harte welkom. Hierna is de Kunstroute tot eind september gratis te bezoeken.

Voor de 11e keer organiseert een werkgroep binnen het toeristisch en recreatief platform Ontdek Mill een Kunstroute. Elk jaar met een ander thema waarmee (amateur)kunstenaars en kunstgroepen aan de slag kunnen. Het thema van dit jaar is Boeren, Burgers en Bourgondiërs. Opnieuw zorgde ook dit thema voor veel inspiratie waardoor er op een route van zo’n 15 kilometer 29 meest uiteenlopende kunstwerken te zien zijn. Deze kunstwerken variëren van creatief tot grappig en van kunstzinnig tot origineel en verrassend. Maar allemaal meer dan de moeite waard om even bij stil te staan.

Vanaf komend weekend zijn er op diverse locaties gratis folders verkrijgbaar met de route en een overzicht van deelnemende kunstenaars en kunstgroepen. Ook is deze folder digitaal te bekijken en te downloaden. Surf daarvoor naar www.ontdekmill.nl/kunstroute

Terug naar nieuwsoverzicht