Broodnodig 2023

Uw hulp is BROODNODIG: Voedselbank thema weekend bij Omroep Land van Cuijk

Op zaterdag 16 en zondag 17 december staan de radio-uitzendingen van Omroep Land van Cuijk in het teken van de Voedselbank Land van Cuijk. 

In 2023 zenden we live uit vanaf de Kerstmarkt op de Brink in Sint Anthonis.

Uw hulp hierbij is broodnodig!

De omroep staat stil bij de mensen uit het Land van Cuijk die leven onder de armoedegrens, door gesprekken te voeren met medewerkers van de voedselbank Land van Cuijk, maar ook cliënten van de voedselbank komen aan het woord.

Met deze actie doet Omroep Land van Cuijk een appèl op de inwoners en ondernemers in het Land van Cuijk om in actie te komen.

Dat kan op verschillende manieren:

De voorkeur heeft een donatie via Geef.nl https://www.geef.nl/nl/doneer?charity=9306&mode=e of via een eenmalige donatie die u zelf kunt overmaken op bankrekeningnummer: NL 64 RABO 0109.0412.59 ten name van Stichting Voedselbank Land van Cuijk.

Of scan de QR code:

qr-code-voedselbank-lvc-1.jpg

 

Maar u kunt ook goederen schenken aan de voedselbank, zoals koffie/thee, verpakte pasta's, of non-food producten zoals was- en afwasmiddel, tandpasta, deodorant. 

Het gaat dan om lang houdbare goederen of non-food producten. Vanzelfsprekend volle verpakkingen, juist en heel verpakt en niet over de datum. Zelfgemaakte gerechten, of gekoelde-bevroren gerechten kunnen niet worden ingeleverd

Live vanaf de Kerstmarkt op de Brink in Sint Anthonis verzorgt Omroep Land van Cuiijk van zaterdag 11:00 uur tot zondagmiddag 17:00 live uitzendingen waarin aandacht wordt gevraagd voor deze actie. U bent van harte welkom om langs te komen om goederen te schenken, of om live in de uitzending te reageren op deze actie.

Maar u kunt ook via telefoon of WhatsApp reageren op de uitzendingen via 0485-381777

Om te kunnen WhatsAppen met de studio zet u het telefoonnummer 0485-381777 in de contacten van uw telefoon, of klik hier.

Goederen kunnen worden ingeleverd op de volgende inzamelpunten:

  • Myllesweerd, Kerkstraat 3, Mill werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur

  • MFA De Valuwe, De Valuwe 1, Cuijk (werkdagen overdag).

  • Oelbroeck, Breestraat 1-D, Sint Anthonis werkdagen van 9.00 en 22.00 uur.

  • Joffershof, Laurentiusstraat 2, Vierlingsbeek (werkdagen in de ochtend)

Kijk voor actuele informatie op www.omroeplvc.nl

Samen met uw hulp kunnen we het verschil maken. Uw hulp is BROODNODIG